Pasajul Obor are o regretabila eroare

11 09 2009

Vi s-a intamplat sa mergeti la restaurant, sa asteptati comanda o groaza de timp, sa nu stiti exact ce mancati, iar la sfarsit nota de plata sa fie umflata cu o treime? Probabil ca da, chelnerii romani obisnuiesc asta. Dar ati protestat, nota de plata a fost refacuta si macar ati platit cat ati mancat.

Nu acelasi lucru se intampla la Pasajul Obor. Renovarea lui a durat circa un an pana in mai 2008, a costat 12 milioane de euro si singurele dovezi ale calitatii vin de la „expertul inginer” Neculai Ontanu, primarul sectorului 2: Este exclus să se înceapă alte lucrări de modernizare la Pasajul Obor. Acesta abia a fost modernizat şi făcut ca la carte.

Acum vine partea distractiva: la peste un an dupa terminarea pasajului, mai trebuie platiti 4,1 milioane de euro din cauza ca a avut loc o regretabilă eroare a unuia dintre angajaţii Direcţiei de Achiziţii Publice a Primăriei Municipiului Bucureşti, precizeaza Primaria Generala.

Cine plateste, se poate intreba un bucurestean necunoscator in treburile administratie locale. Raspunsul il ofera tot „expertul finantist” Neculai Ontanu: cele 17,31 milioane de lei sunt imputabile celor care plătesc. In traducere, tot noi vom plati incompetenta distractia de la masa Primariilor Generala si a Sectorului 2.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

One response

15 09 2009
Pod prea ieftin pentru a fi terminat « Aici Bucuresti

[…] prea ieftin pentru a fi terminat 15 09 2009 Scriam zilele trecute cum incompetenta autoritatilor locale ne fura din buzunare 4,1 milioane de euro la Pasajul Obor. Asta se adauga la costul initial de 12 milioane de euro pentru refacerea Pasajului Obor, nicidecum […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: