Eco Bucuresti vs Arhitectul-sef

21 10 2009

Am scris zilele trecute de TUB. Aceeasi echipa de arhitecti mai are un proiect foarte interesant, Eco Bucuresti. Este un proiect ce isi propune sa converteasca ramasitele comuniste gen imprejurimile Lacului Morii intr-un spatiu public contemporan.

O idee excelenta care se loveste de vesnicul papa-lapte din Primarie, arhitectul-sef Gheorghe Patrascu. Sub frazele maleabile, omul asta are grija sa descurajeze orice idee indrazneata: Teoretic se poate, insa la noi din nefericire se expropriaza numai pentru drumuri si autostrazi. Pentru ca asa ceva sa se realizeze este nevoie de vointa politica.

La ce sa te astepti de la un om care spunea ca Planurile Urbanistice Zonale trebuie adoptate pana pe 1 octombrie ca altfel va fi dat in judecata? Nu au fost adoptate. L-a dat cineva in judecata? Nu, in schimb buzunarul unora din primarie nu s-a umplut ca de obicei.

lacul-morii-masterplan-Hotnews

Foto: Hotnews

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

31 08 2010
Dan

Nu mi se pare corect ca sa fiu expropiat, asa cum a facut Ceausescu in 86′, daca tu iti doresti sa scoti oamenii din case iti propun sa iti dau eu banii care mi ofera primaria si sa imi dai locuinta ta. Sa vedem ce iti mai poti cumpara cu ei.

29 03 2012
Goldmund

Dan, dar unde ai casa? Pe malul lacului…?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: