Biserici râd în soare argintii

30 10 2009

Cum ziceau baetii,  autoritatile nu dorm, va scapa de saracie, va scapa de drogati, va scapa si de banii pe care ii luati. Dupa ce ne-au scapat de un parc, s-au ocupat si de plimbarea nocturna cu bicicleta.

Acum statul roman, ala care practica statul degeaba, ne-a scapat de toate relele si se ocupa de credinta stramoseasca. Pe Calea Dudesti, avem trei biserici intre doua statii de tramvai. Sunt ele neterminate insa un afacerist preot ne lamureste ca o termina imediat, daca ii dam bani.

De unde sa aiba bani de teren si materiale? Ca doar nu Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat gratuit cel putin 30 de terenuri pentru biserici, incepand din 1990 pana astazi. Si nu Primaria are un protocol de colaborare cu Biserica Ortodoxa prin care se stabileste ca municipalitatea va ajuta biserica cu fonduri si terenuri.

Probabil ca Sfantul Andrei, cand ne-a crestinat, asta isi dorea: o Biserica-Stat, cu lacase pline de aur, preoti grasi, mii de amarati ce stau o noapte la coada pentru a pupa o relicva si politicieni care se baga in fata amaratilor.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: